Facebook

Facebook

pátek 16. června 2017

Prázdniny jsou za dveřmi. Přichystejte dětem oslavu konce školního roku!

Ve vzduchu je cítit to pravé léto a začátek prázdnin je na spadnutí. Dříve než se vaše děti rozutečou na letní tábory, k moři nebo za babičkou na venkov, odměňte je za jejich celoroční snahu a rozlučte se s koncem starého školního roku stylově. Jak na dětskou party, kde se budou všichni bavit? Mrkněte do našeho video příspěvku, který jsme pro vás připravili ve spolupráci s portálem prozeny.cz.

Jak připravit dětskou párty

Dekorace na dětskou oslavu. Jaké se hodí?


Zavřete oči a vzpomeňte na svá dětská léta. Jak by podle vás měla vypadat ta správná dětská party? Mně se okamžitě vybaví pestré barvy, třpytky, spousta sladkostí a nějaké překvapení k tomu. 

Začněme třeba prostřením stolu. Já jsem zvolila netradiční nábytek a namísto klasického stolku použila dřevěné bedýnky. Možná vás už také uhranuly a doma plní funkci praktického nábytku. Plochu oživíme veselým textilním běhounem a už můžeme prostírat. 


Občerstvení se hodí podávat z netradičních nádob, do dětí tak dostanete třeba i méně oblíbenou zeleninu. Nám se osvědčily velké keramické misky od Krasilnikoff, které lákají pestrými barvami i nápaditými vzory. Po natáčení videa z nich hranolky čerstvé zeleniny zmizely bleskovou rychlostí! Použít se dají i na popcorn či jiné zobání.


Ať už nachystáte klasický dort nebo mini zákusky, zkuste pro servírování použít podnos na noze nebo vícepatrový etažér. Dětem z něj budou chutnat jakákoli dobroty, vypadají na něm totiž naprosto neodolatelně. My jsme napekly klasické muffiny, zkusit můžete také sladké cupcakes, plněné taštičky i slané občerstvení.


Děti milují sladké bonbony! Dopřejte jim je na tuhle skvělou party v lákavých skleněných dózičkách nebo plechovkách s víčkem. Senzačně v nich vypadají gumoví medvídci, žížalky nebo voňavé marshmallow. Schovají i zdravější mlsání v podobě oříšků nebo sušeného ovoce. Pro tuto příležitost se nám nejvíce líbí malé skleničky s těsnícím víčkem, co mají zepředu štítek pro psaní křídou. Napište na ně dětem názvy dobrot, které ukrývají!
A protože pitný režim je nutno dodržovat, doporučujeme přichystat svěží limonádu bez cukru a plnou vitamínů. Jak na ní? Jednoduše nakrájejte oblíbené ovoce na malé kousky, promíchejte s lístky máty a zalijte sodovkou. Limonádu můžete podávat v lahvičkách či džbáncích s uchem, které děti nadchnou integrovaným brčkem. Vyzkoušeno, že se po převržení nevylije ani kapka:-)


Překvapení pro malé hosty


Čím odměnit školáky za jejich celoroční snahu? Nám se osvědčily dětské kartonové kufříky naplněné vším, co je na pořádnou party potřeba. Pro holčičky zvolte romantické motivy kytiček nebo srdíček, kluci zase jistě ocení kufřík ve tvaru zvířátka. Dovnitř může přijít cokoli, pro naše děti jsme nachystaly omalovánky, pastelky převázané stužkou, sladký špíz z cukrovinek, veselou čepičku a zábavnou frkačku. 
Kartonové retro kufříky patří mezi nejoblíbenější doplněk do dětského pokojíčku. Děti si do něj rády schovávají své poklady, posloužit může také pro uložení výtvarných potřeb, hraček nebo přáníček z narozeninové oslavy. Který se líbí vám?


Dětskou party můžete dekorovat také pomocí svítících LED řetězů. Jejich obsluha je jednoduchá - stačí vložit tužkové baterie a sepnout tlačítko. Žádné zbytečné kabely a zavěsit se dají vertikálně i horizontálně kdekoli si zamanete. Vytvoří příjemné osvětlení a podpoří dětskou fantazii během zábavných her. 


Budete-li chtít děti zabavit výrobou něčeho pro radost, koukněte do videa. Najdete v něm tip na jednoduchou výrobu dětské karnevalové masky, se kterou si ratolesti užijí spoustu zábavy!

Přejeme vám pohodový konec školního roku a ještě pohodovější prázdniny plné odpočinku a veselých zážitků!:-)

Zdraví vás
Tereza z La Almary 

Žádné komentáře:

Okomentovat